• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Горіха Макадамії, рафінована

Код: 1125704474
41,0 грн.

Ефективна для догляду за проблемною, сухою шкірою, для догляду за волоссям. Легко проникає в шкіру, пом'якшує, живить і зволожує. Має підвищену здатність проникати і транспортувати корисні речовини глибоко в шкіру.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Горіха Макадамії, рафінована

INCI: Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil
Наукова назва: Macadamia integrifolia L./Macadamia tetraphylla/Macadamia ternifolia 
Синоніми: Macadamia nut oil; Australian nuts; Queensland Nut, Macadamia Terniolia Nut Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Bush nut, Maroochi nut

Колір: жовтий відтінок.
Запах: легкий приємний горіховий аромат, виразніший, ніж у олії солодкого мигдалю. 
Смак: нагадує фісташки і фундук одночасно. 
Розчинність: у воді не розчиняться.

Характеристики: Через великий вміст пальмітолеїнової кислоти олія макадамії може служити рослинною альтернативою олії норки.

Хімічні та фізичні параметри: 
Кислотне число, Mg KOH/g, - 0,08;
Пероксидне число, Meq O2/kg, - 0,3;
Індекс переломлення при 20°C - 1,4683;
Відносна щільність при 20°C - 0,914;
Колір (Гарднер) - 0,2;
Йодне число, g l2/100 g, - 76;
Число омилення, Mg KOH/g, - 193,8.

Хімічний склад олії: 
Високий вміст калію, цинку, селену, міді, вітамінів Е, групи В (В1, В2, В5, Ніацин, Фолат) і РР, мінералів, протеїнів. 

Вміст на 100 г горіхів макадамії (згідно даних macnuts.com.au):
Білок - 9,2 г;
Жири -74,6 г (з них приблизно 63,4 г мононенасичені жири, 3 г поліненасичені жири, 10 г насичені жири);
Вуглеводи (загальна кількість) - 10 г;
Цукор - 4 г;
Клітковина - 7 г;
Холестерол - не знайдено;
Фосфор - 241 мг;
Кальцій - 53 мг;
Натрій - 3 мг;
Калій - 409 мг 

Сполуки жирних кислот:
Міристинова кислота (C14:0), %, – 0,8;
Пальмітинова кислота (C16:0), %, - 8,1;
Пальмітолеїнова кислота (C16:1), %, - 19,7;
Стеаринова кислота (C18:0), %, - 3,5;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, - 58,3;
Лінолева кислота (С 18:2), %, - 2,6;
Ліноленова кислота (С18:3), %, - 0,1;
Арахінова кислота (С 20:0), %, - 2,7;
Ейкозенова кислота (С20:1), %, - 2,6;
Бегенова кислота (С 22:0), %,- 0,8;
Ерукова кислота (С 22:1), %, - 0,3;
Лігноцеринова кислота (С24:0), %, - 0,3;
Інші, %, < 0,05.


Олія миттєво поглинається шкірою. Усуває подразнення, лущення. Відновлює м'якість та ніжність шкіри.
Олія з плодів цієї рослини відрізняється великим вмістом пальмітолеїнової кислоти (palmitoleic acid), яка сприяє відновленню шкірного покриву. Олія діє як антиоксидант, що запобігає руйнуванню клітинних мембран. За те, що швидко поглинається шкірою, її називають «олія, що швидко зникає». Незважаючи на швидкість поглинання, при  використанні в чистому вигляді, залишає жирний слід на шкірі. 
Один із найкращих засобів для зрілої шкіри - відновлює, тонізує, пом'якшує, зволожує. Можна використовувати для сухої, зневодненої шкіри, а також при опіках. За 1000 років використання не було зареєстровано жодного випадку алергії або негативного ефекту від застосування цієї олії.

Також, олію макадамії рекомендують для догляду за волоссям. Вона добре розподіляється по поверхні та робить його здоровішим. При цьому вирівнюються структурні відмінності між кореневою частиною і кінчиками волосся.

Властивості:
- усуває фотодерматит; 
- застосовується для догляду за шкірою обличчя та шиї; 
- для догляду за сухою шкірою; 
- сприятливо впливає на стан зрілої шкіри, яка припинила формування шкірного сала;
- антиоксидантний, омолоджуючий засіб; 
- живить, зволожує і пом'якшує шкіру, роблячи її здоровою та красивою; 
- олія макадамії допомагає при сонячних опіках;. 
- олія макадамії позитивно впливає на шкіру, особливо в зимові місяці;
- енергетична олія, стимулює мікроциркуляцію крові;
- використовується для пошкодженого сухого волосся.

Інше застосування: Використовується в кулінарії. Підходить для термообробки, випічки, холодних страв
 
Методики застосування
Внутрішнє застосування: 
В якості джерела жирних кислот - по 1 столовій ложці на день.
Зовнішнє застосування:
Нанесіть на пошкоджену ділянку або використайте для масажу у поєднанні з іншими оліями-основами та ефірними оліями (якщо необхідно) в концентрації 10-50%.
Ванни для ароматерапії. Макадамія - це прекрасний засіб для терапевтичної ванни. Перед розчиненням олії у ванні, її потрібно розвести в солюбілізаторі, інакше вона покриє поверхню води тоненькою плівкою. У домашніх умовах для цього можна використати етиловий спирт.

Протипоказання і запобіжні заходи : В якості добавки - 10%. Може бути використана як базова олія. У чистому вигляді використовувати не рекомендовано.

Зберігання: Від одного до двох років. Стабільна олія. Зберігати в прохолодному темному місці.

Схожі товари
Олія Горіха Макадамії, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно