• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Календули (мацерат), рафінована

Код: 6370961796
29,0 грн.

Пом'якшує, знімає запалення, пришвидшує загоєння ран,  сприяє звуженню розширених пор, ефективно доглядає за шкірою малюків. Особливо корисний для сухої шкіри, для усунення тріщин в куточках рота, при опіках. Використовується для  зміцнення волосся і нігтів. Мацерація на основі соєвої олії.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Календули (мацерат), рафінована

Calendula officinalis

Екстракт календули відомий своїми протизапальними, цілющими, пом'якшуючими властивостями. Олія календули - майже універсальні ліки. Її можна включати в суміші для захисту рук і ніг від розтріскування і свербіння. Календула корисна при варикозному розширенні судин, виразках на ногах, пролежнях. При тривалому застосуванні олія календули допомагає усунути прояв судинної сіточки на обличчі. Розтріскування сосків при годування груддю також можна вилікувати за допомогою цієї олії. Вона допомагає при сухій екземі, запобігає і усуває шрами. Чинить бактерицидну, дезинфікуючу, протизапальну і пом'якшувальну дію.

INCI: Glycine Soja, Calendula Officinalis 
Наукова назва: Calendula officinalis (Linn.)
Синоніми: Calendula Oil; Oleum Calendulae, Marigold oil, Calendula Oil (СО2 екстракт); Нагідки

Опис:
Колір: Оранжево-жовтий (насиченість кольору може змінюватися залежно від кількості використаної сировини і термінів мацерації)
Спосіб отримання: Мацерація - квіти впродовж деякого часу настоюють на рослинній олії (100 г квіток календули на 1 кг олії). Як антиоксидант використовується вітамін Е.

Розчинність: у воді не розчиняється

Хімічний склад олії: 

Ефірна олія, каротиноїди, гіркі компоненти, сапоніни, флавонолглікозиди (flavonol glycoside), слиз/клейка речовина.

Фізико-хімічні храктеристики:
Щільність (20/4) - 0,920;
Показник переломлення при 20°C - 1,474;
Кислотне число - 0,12;
Йодне число - 130;
Число омилення - 192;
Колір (по Гарднеру) - 11,7.

Вміст жирних кислот:
Лауринова (С 12:0), %, < 0,05;
Міристинова кислота (С 14:0), %, - 0,08;
Міристолеїнова (С 14:1), %, - < 0,05;
Пальмітинова (С 16:0), %, - 11,51;   
Пальмітолеїнова кислота (С 16:1), %, - 0,09;
Маргаринова кислота (С 17:0), %, - 0,11;
Гептадеценова кислота (С 17:1), %, - 0,06;
Стеаринова кислота (С 18:0), %, - 3,26;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, - 24,64;
Лінолева кислота (С 18:2), %, - 54,01;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 6,96;
Октадекатетраєнова (С 18:4), %, - < 0,07;
Ейкозанова (С 20:0), %, - 0,25;
Ейкозенова (С 20:1), %, - 0,22;
Ейкозандієнова (С 20:2), %, - < 0,05;
Ейкозантетраєнова (С 20:4), %, - < 0,05;
Бегенова (С 22:0), %, - 0,45;
Ерукова (С 22:1), %, - < 0,05;
Лігноцеринова (С 24:0), %, - 0,15;
Нервонова (С 24:1), %, - < 0,05;
Інші, %, - 0,06.

Синергія:

Кипарис, лимон – варикозне розширення судин
Календула СО2 + Ромашка СО2 – інтенсивне лікування запалення шкіри

Застосування в косметології:

Олія календули підходить для людей з будь-яким типом шкіри, рекомендовано навіть новонародженим. Це ідеальний засіб для догляду за дуже чутливою шкірою. Добре доглядає за жирною шкірою і волоссям завдяки тому, що звужує пори, регулює виділення шкірного жиру і абсорбує його надлишки. Прекрасний засіб при запальних процесах, включаючи вугрові висипання.
Прискорює регенерацію шкіри і стимулює обмін речовин в клітинах. Біологічно активні речовини, що знаходяться в квітках календули, тонізують, покращують обмінні процеси в клітинах шкіри. Пом'якшує грубу шкіру, що тріскається, запобігає виникненню шрамів, перешкоджає утворенню рубців. Календула успішно протистоїть варикозному розширенню вен, капілярним порушенням, рекомендується для лікування куперозу, оскільки при тривалій дії олія календули допомагає усунути прояв судинної сіточки на обличчі. Підвищує опірність шкіри, рекомендована для щоденного захисту шкіри будь-якого типу від агресивної дії довкілля та негоди. Природний УФ-фільтр, запобігає сонячним опікам.

Лікувальна дія:

Є сильним антисептичним засобом. Заспокоює біль, знімає подразнення і запалення. Олія календули має бактерицидну, дезинфікуючу, протизапальну і пом'якшувальну дію.
Олія календули ефективна навіть при ранах, що складно гояться, запаленнях, виразках, пролежнях. Вона ефективна при лікуванні різних шкірних проблем, таких як подразнення, висипання, свербіж, потріскана шкіра, побутові і сонячні опіки, укуси комах, екзема. При регулярному застосуванні зменшує симптоми варикозного розширення судин і закупорки вен, знімає запалення, тонізує тканини, покращує кровопостачання тканин.
Допомагає при синяках (наносити без натиску). Рекомендована при тріщинах сосків, прекрасно підходить для догляду за дитячою шкірою Зменшує м'язову напругу і спазми. При внутрішньому застосуванні має цілющу, жовчогінну і протиспазматичну дію.

Дозування:

Мацерат: в якості добавки - 10-25%. Можливе застосування в чистому вигляді. Найбільшого ефекту досягає при масажі в консистенції 10 % у поєднанні з іншими оліями – базовими та ефірними.

Зовнішнє застосування: Застосовується зовнішньо при виразках, порізах, опіках і обмороженнях у вигляді пов'язок. Олія календули використовується для щоденного захисту шкіри будь-якого типу від агресивної дії довкілля і негоди. Прекрасно захищає від шкідливої дії УФ променів, запобігає сонячним опікам. Корисна для догляду за шкірою малюків, що пов'язано з бактерицидною і протизапальною дією олії. Декілька крапель олії нанести на обличчя і вбити легкими рухами перед виходом на вулицю.

Внутрішнє: Рекомендується для лікування гастритів, виразкової хвороби шлунку і 12-перстної кишки, захворюваннях печінки і жовчних шляхів, коліту, ентероколітів, як седативний засіб при неврастенії клімаксу - всередину по 1 столовій ложці 2 рази в день за 30 хвилин до прийому їжі.

Схожі товари
Олія Календули (мацерат), рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно