• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія муру-муру (баттер), рафінована

Код: 3888610914
122,0 грн.

Поживна олія, насичена вітамінами А та Е, зволожує і пом'якшує суху, пошкоджену і огрубілу шкіру, утворює захисну плівку, перешкоджаючи зневодненню. 

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія муру-муру (баттер), рафінована

Astrocaryum murumuru 
Колір: від білого до світло-коричневого
Запах: горіховий
Температура плавлення: 25 – 36°С
Спосіб отримання: холодне пресування із насіння пальми Murumuru. Плоди пальми муру-муру – горіхи, використовують в їжу, а з ядер насіння (методом холодного пресування) добувають олію.

Запах: приємний горіховий, з земляним відтінком
Питома вага (H2O=1): 0,890-0,910 г/см3 
Кислотне число (mgKOH/г): Max. 2
Пероксидне число (meq/1000g): Max. 5
Число омилення (mgKOH/г): 240 - 310, 173 (NaOH)
Йодне число (GI2/100г): Max. 25 

Склад жирних кислот
лауринова кислота –  43%
міристинова кислота – 37%
олеїнова кислота – 11%
пальмітинова кислота – 5%
стеаринова, капринова кислота – 2%
каприлова кислота – 1%
ліноленова кислота – 0,5%.

Властивості олії муру-муру

Олія муру-муру ідеальна для догляду за шкірою будь-яких типів, але для сухої і пошкодженої - особливо. Завдяки дуже ніжній текстурі, олія рівномірно розподіляється по шкірі, утворюючи на ній легку, гладеньку захисну плівку, яка живить, зволожує, пом'якшує шкіру, надає їй матовий ефект. Здатність олії ефективно захищати шкіру від агресивної дії зовнішнього середовища широко використовується при виробництві косметичних засобів.

Застосування батера муру-муру

Лауринова кислота, що міститься в складі цієї олії, по хімічному складу надзвичайно схожа до протеїнів волосся людини. Тому олія муру-муру при догляді за сухим, пошкодженим, фарбованим волоссям показує блискучі результати - при регулярному використанні, навіть жорстке і неслухняне волосся стає слухняним, м'яким, легким в розчісуванні, набуває здорового блиску. У миловарінні олія муру-муру також дуже цінується, при додаванні її в мило та шампуні значно підвищується рівень піноутворення.

Олію муру-муру можна використовувати як самостійно, так і у поєднанні з іншими оліями; відсотковий вміст в кремах, лосьйонах, бальзамах, шампунях та інших косметичних засобах для догляду за волоссям і шкірою варіює від 3 до 100%, залежно від рецептури.

Зберігати олію муру-муру можна при звичайній кімнатній температурі, обмеживши контакт із атмосферним повітрям і яскравим сонячним світлом. Рекомендовано помістити в тару із темного скла,  що щільно закривається.

Схожі товари
Олія муру-муру (баттер), рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно