• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія кісточок Чорноплідної Смородини, рафінована

Код: zh-11730
29,0 грн.

Ефективна при багатьох шкірних захворюваннях, виражених ознаках старіння шкіри, сухості слизових оболонок, ламкості і розшаруванні нігтьових пластин. Необхідний компонент у вікових кремах, сироватках.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія кісточок Чорноплідної Смородини, рафінована

INCI: Ribes nigrum
Наукова назва: Ribes nigrum (Linn.)
Синоніми: Black currant seed Oil
Колір: жовтий
Запах: легкий

Фізико-хімічні параметри:

Йодне число: 147-155
Число омилення: 187-198

Індекс переломлення (20°C) - 1,4801;
Відносна щільність (20°С) - 0,928;
Кислотне число, Mg KOH/g, - 0,28;
Пероксидне число, Meq O2/kg, - 2,4;
Колір (Гарднер) - 6,0.

Хімічний склад олії: 
- Каротиноїди (до 13 мл/%), токофероли; 
- Кислоти: винна, фосфорна, янтарна, лимонна, яблучна, аскорбінова, саліцилова, нікотинова;
- Цукор (глюкоза та фруктоза);
- Антоїланові та флавонові речовини Р-вітамінної дії;
- Тіамін, рибофлавін;
- Марганець, мідь, залізо, алюміній;
- Леткі фітонциди.

Сполуки жирних кислот:

Пальмітинова кислота (C16:0) – 6,4%;
Пальмітолеїнова кислота (C16:1) – 0,1%;
Стеаринова кислота (C18:0) – 1,6%;
Олеїнова кислота (С 18:1) – 12,8%;
Лінолева кислота (С 18:2) - 48,3%;
γ -Ліноленова кислота (С 18:3) - 13,9%;
α-Ліноленова кислота (С 18:3) - 12,6%;
Стеридонова кислота (С18:4) – 2,6%;
Арахінова кислота (С20:0) - 0,2%;
Ейкозенова кислота (С20:1) – 1,1%;
Бехінова кислота (С 22:0) – 0,1%.


Властивості:

Прекрасно відновлює, зволожує, розгладжує зморшки. Підтримує еластичність шкіри, завдяки наявності вітаміну С стимулює синтез колагену. Сприяє відновленню бар'єрної функції шкіри. Застосовується для відновлення сухої шкіри, що лущиться, подразненої, і в комплексній терапії шкірних захворювань. Рекомендована також для зрілої шкіри. Зменшує подразнення шкіри викликане хімічними речовинами.

Лікувальна дія:

Рафінована олія насіння чорної смородини високо цінується в косметичній і фармацевтичній промисловості через високий вміст гамма-ліноленової кислоти, що називається також GLA, а також в дерматологічних рецептурах (за допомогою GLA запобігає утворенню екземи). Рекомендовано для внутрішнього застосування в якості джерела незамінних жирних кислот омега-6 та омега-3. Корисна при шкірних проблемах, пов’язаних із гормонами, таких як акне, різні дерматити і дерматози. Зменшує прояви екземи, знімає свербіж. Допомагає при ревматизмі. При внутрішньому застосуванні сприяє зміцненню імунітету.

Методики застосування. В якості добавки - 10-20%. У чистому вигляді використовувати не рекомендовано, може збільшити сальність шкіри.

Зовнішнє застосування: олію чорної смородини можна використовувати для догляду за шкірою тіла, обличчя, рук і волоссям, для збагачення косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, гелів, лосьйонів, а також в поєднанні з іншими рослинними оліями і як основу-носій для розчинення натуральних ефірних олій.

Протипоказання: Передозування може збільшити сальність шкіри. Вагітним та жінкам, що годують, а також дітям застосовувати всередину тільки після консультації з лікарем. Людям що страждають гемофілією і вживають ліки для розрідження крові використовувати (всередину) слід з обережністю.

Зберігати в щільно закритій темній тарі. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику. Рекомендовано додавання антиоксидантів для збільшення терміну зберігання.

Схожі товари
Олія кісточок Чорноплідної Смородини, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно