• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія насіння Маку, рафінована

Код: 6176861278
29,0 грн. 24,7 грн.

Живить, зволожує волосся і шкіру голови, тимчасово склеює посічені кінчики, полегшує розчісування, усуває тьмяність і надає здоровий блиск.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія насіння Маку, рафінована

INCI:  Poppyseed Oil
Наукова назва: Papaver somniferum L. 
Синоніми: Poppy seed oil, Oleum papaver somniferum, Oleum Papaveris Seminis, poppy oil; Mohnsaat (нім.), Graines de pavot (фр.), Semilla de amapola (ісп.), Papavero sonnolente (іт.).

Опис:
Колір: прозора безколірна (із легким жовтим відтінком) в'язка рідина.
Запах: характерний.
Розчинність: у воді не розчиняється.

Характеристики:
За вмістом жирної олії в насінні мак поступається тільки кунжуту та рицині. У його насінні міститься 46 - 56% олій, до 20% білків і до 20% вуглеводів. Макова олія належить до групи типових олій, що висихають. Має добрий смак, вважається однією з найкращих рослинних олій.

Хімічні та фізичні параметри:
Щільність при 20°C - 0,920;
Показник переломлення при 20°C - 1,474;
Кислотне число - 0,1;
Йодне число - 132;
Число омилення - 191;
Колір (по Гарднеру) - 3,4,
                     (по Ловібонду 5,25 ῝ жовтий) - 21,0;
                      (по Ловібонду 5,25 ῝ червоний) - 1,7.

Хімічний склад: 
Вміст вітаміну Е - 52 мг на 100 грам. Також в олії містяться вітаміни В1, В2, присутня незначна кількість алкалоїдів - морфіну, папаверину, кодеїну.

Вміст жирних кислот:
Лауринова кислота (С 12:0), %, - < 0,05;
Міристинова кислота (С 14:0), %. - 0,06;
Міристолеїнова (С 14:1), %, - < 0,05;
Пальмітинова кислота (С 16:0), %, - 6,73;
Пальмітолеїнова кислота (С 16:1), %, - 0,12;
Маргаринова кислота (С 17:0), %, - < 0,05;
Гептадеценова (С 17:1), %, - < 0,05;
Стеаринова кислота (С 18:0), %, - 3,75;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, - 24,55;
Лінолева кислота (С 18:2), %, - 63,42;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 0,14;
Октадекатетраєнова кислота (С 18:4), %, - 0,16;
Арахінова кислота (С 20:0), %, - 0,34;
Ейкозенова кислота (С 20:1), %, - 0,18;
Ейкозандієнова кислота (С 20:2), %, - < 0,05;
Ейкозантетраєнова кислота (С 20:4), %, - < 0,05;
Бегенова кислота (С 22:0), %, - 0,40;
Ерукова кислота (С 22:1), %, - < 0,05;
Лігноцеринова (С 24:0), %, - 0,15;
Нервонова (С 24:1), %, - < 0,05;
Інші, %, - 0,00.

Застосування в косметології:
Олія, що має сильну пом'якшуючу, зволожуючу, регенеруючу, відновну та захисну дію. Відновлює м'якість та еластичність шкіри, надає їй особливу ніжність та шовковистість. Завдяки високому вмісту лінолевої кислоти інтенсивно живить шкіру, відновлюючи функції клітинних мембран, це фактично будівельний матеріал для відновлення обмінних процесів в шкірі. Стимулює, ефективно відновлює тонус шкіри, пожвавлює стомлену і обвислу шкіру, підвищує її пружність.
Активно сприяє оновленню шкіри, відновлює пошкоджений роговий шар епідермісу, нормалізуючи тим самим його бар'єрні функції. Є сильним антиоксидантним і омолоджуючим засобом, розгладжує зморшки, перешкоджає ранньому старінню і в'яненню шкіри. 
Сприятливо впливає на суху, зневоднену шкіру, усуває стягнутість, лущення, повертає їй свіжість та природній блиск. Заспокоює подразнену шкіру, чинить протизапальну дію. Швидко і легко розподіляється по поверхні шкіри, добре поглинається, виступає в ролі природного захисного бар'єру. 
Макова олія сприятливо впливає на шкіру будь-якого типу, повертає їй зволоженість, надає м'якість. Подібно до олії мангової кісточки, макадамії, жожоба, кокосової, конопляної та лляної олій, макова олія дуже добре впливає на стан волосся. Живить, зволожує волосся і шкіру голови, пригладжує лусочки, тимчасово склеює посічені кінчики волосся, полегшує їх розчісування, усуває тьмяність і надає блиск. Добре підходить в якості базової олії для масажу.

Лікувальна дія: 
Макова олія - хороший поживний засіб для серця при спазмах кровоносних судин при гіпертонії, стенокардії та мігрені. Має седативну, снодійну, знеболюючу, спазмолітичну дію. Її можна використати і як легкий снодійний і просто заспокійливий нервову систему засіб. Макова олія потрібна для правильного функціонування нервової системи, роботи серця і м'язів. Незамінний продукт для людей, що страждають частими стресами і дратівливістю, піддаються важким фізичним і емоційним навантаженням. Знімає синдром «хронічної втоми», має розслаблюючий ефект. Покращує стан шкіри, волосся, нігтів.

Вживати, як профілактичний засіб при: безсонні, нервових і фізичних навантаженнях, спазмах кровоносних судин при гіпертонії, стенокардії, мігрені. В якості засобу для загального зміцнення організму. Спосіб вживання: 1 чайна ложка в другій половині дня.

Також, в домашніх умовах можна приготувати макове молоко: Насіння маку розтерти і розвести водою, вийде біла, схожа на молоко рідина, яку називають «маковим молоком». Його вживають всередину у великих дозах (по півстакана 3-4 рази на день) при геморої та запаленні легень із ускладненнями.

Методики застосування:
Дуже приємна і абсолютно безпечна олія, може використовуватися в чистому вигляді. Має широкий спектр застосування. Макову олію вводять до складу шампунів, бальзамів і кондиціонерів для волосся, кремів та емульсій, лосьйонів, тоніків, масок для шкіри і волосся, у бальзам для губ, мило. 

Протипоказання і запобіжні заходи: Процентне введення в косметичні продукти підбирається індивідуально.

Зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці. Термін придатності 1 рік.

Схожі товари
Олія насіння Маку, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно